Thailogik

Nu väntar vi på minibussen som ska ta oss till flygplatsen. Gårdagen spenderades i Bangkok. Vi hade från början tänkt att ta oss till ett vattenland, tack google och "Bangkok for kids", men efter 18h resa var vi rätt sega. Istället tog vi det lugnt och tog sedan en tuktuk till MBK. Här i Thailand finns knappt några stora affärer som har allt istället säljer varje gata en speciell sak. För att ta oss till MBK var vi tvungna att åka på "fotbollsgatan", "buddhagatan", "billagargatan" och "kontorsstolsgatan". Bättre vägbeskrvning än så går inte att få!

Väl inne på MBK hittade inte Emil det han ville ha till sin Go-Pro och jag ville inte ha något. Emil försökte få mig att köpa något, typ vad som helst, men jag behöver ingenting. Jag är urusel på att shoppa men måste vara grym på att packa iaf! 

Utanför MBK hålls en del av demonstrationerna. Men det var väldigt lugnt. Mer som ett jippo med framträdanden och marknad. Det blir nog värre den 2a när det är val. Vi har inte råkat på några konstigheter medan vi varit här. 

Nu bär det av till Nya Zeeland. Nu börjar egentligen resan på riktigt. Vi har två nätter bokat i Auckland till att börja med och sen får vi se vad som händer.

Bjuder på en bild på thailogik när den är som bäst!