Närmare 50 än födseln!

I onsdags var det Emils födelsedag. Jag gick upp klockan 06.30 och jobbade och kunde inte riktigt hejda mig för att väcka honom så att han kunde få sin present någon gång. Vi har inte gett några presenter till varandra i år (jag fick en chokladbollsfika och Emil fick en låda öl) så den presenten Emil fick kom från alla där hemma.
 
På mailen hade jag fått en fil med en video som Milad, David, Urban, Johan, Sussie, Cesar, Joakim, Kristoffer och Decirée hade gjort. Jag började ju så klart gråta när jag såg den, så JÄKLA BRA! TACK TACK TACK vad fina ni är! Bättre start på dagen kunde vi inte fått. 
 
Emil som när vi kom hit till Nelson hade ehhmm... 1500 kronor på kontot blev så klart överlycklig över den insamling Susanne ordnat ihop där hemma. Efter ha öppnat 12 kuvert med diverse summor var Emils ord endast "Galet!" och "Sjukt" i typ en timma. Så TACK så galet sjukt mycket till alla som firade Emil på hans födelsedag. Nu har vi möjlighet att fortsätta den här resan efter Bali och spendera ytterligare någon månad eller två i sydostasien. 
 
(Emil ville ha samma tårta som Lilly. Resultatet blev väl, med tanke på mitt tålamod, ganska lyckat)
(En skägglös födelsedagspojke)
 
Efter paketöppnande och tårta så blev det en tripp till parken där vi spelade Flankieball med tyskarna från vårt hostel och Emma, Olivier och Arian. Solen sken och det var, till skillnad från när jag fyllde år, varmt och skönt! Eftersom vi fått hela kvällen och natten (!) off så gick vi all in och firade Emils födelsedag från ett på dagen till ett på natten. När vi väl kom hem däckade Emil i säng medan jag försökte få honom att spela in en hälsning till er alla där hemma där han berättar vilken bra dag han haft. Det gick, sådär.... Jag tycker att resultatet blev enastående roligt men Emil håller inte riktigt med så jag håller på den karamellen. 
 

Annars rullar livet här i Nelson på. Vi längtar otroligt mycket till att få resa runt på sydön i början av december och sen möta upp Susanne och Kjell i Australien. Vi vill ut och resa och ha semester igen! Nu har vi varit på ett och samma ställe tillräckligt länge. Dock har vi sex veckor kvar vilket betyder sex veckor av klirr i kassan och det är ett ljud vi tycker om. 
 
Hoppas att ni inte missat vår senaste resvideo i inlägget nedanför :)